Kennismaking

1990 ben ik afgestudeerd aan de HTS, studierichting Bouwkunde. Een aantal jaren ben ik werkzaam geweest als bouwkundig tekenaar bij architectenbureaus. In 1993 ben ik in in dienst gekomen van de gemeente Middelburg, waar ik heb meegewerkt aan een aantal mooie restauratieprojecten. (Kloveniersdoelen, Restauratie Oostkerk, Restauratie woning Roos en Doorn Noordsingel, Restauratie Sluis Stadsschuur) Hier heb ik de liefde voor het restauratievak opgevat.


Na 6 jaar bij de overheid vond ik een nieuwe uitdaging in het bedrijfsleven. Daar heb ik leiding mogen geven aan winkelverbouwingen, zogenaamde VWO-projecten (volgende week open) en ook weer een aantal mooie restauratieprojecten (restauratie Koorkerk Middelburg, Hervormde Kerk Arnemuiden, Badpaviljoen Domburg, Woning Strandholm Domburg, Museum De Bevelanden Goes) Ook de nieuwbouw van een aantal bedrijfspandenis onder mijn projectleiderschap gerealiseerd (Opslaggebouw COVRA, nieuwbouw Murre Moens, Autoschade RIDA te Terneuzen

Na weer 6 jaar heb ik toch weer de stap terug naar de overheid gemaakt. Bij de gemeente Goes heb ik gewerkt aan een aantal mooie projecten, zoals de Nieuwbouw Brede School Goese Polder, de uitbreiding van de brandweerkazerne, de Nieuwbouw Parkeergarage aan het Bleekplein, Energievoorziening nieuwbouwwijk Mannee) Kort na de indiensttreding bij de gemeente ging het toch kriebelen, de zelfstandigheid bleef trekken. In januari 2007 ben ik voorzichtig gestart, naast mijn toenmalige baan. Vanaf die tijd heb ik zoveel contacten gelegd en opdrachten binnengehaald dat in een keuze moest maken; daarom heb ik besloten om per 1 juli 2007 volledig zelfstandig te worden.

Eerste opdrachtgevers en projecten:
Van Garderen & Dekker (badpaviljoen)
Woningstichting Walcheren (toezicht op planmatig onderhoud)
Bouwbedrijf Letzer (calculatie en werkvoorbereiding)
Tekenbureau Willems (schrijven van een bouwkundig bestek)

 

 

Kennis en ervaring

Het bedrijf is nog jong, ik heb bijna 20 jaar ervaring.
Dat geeft de klant een stuk zekerheid en schept vertrouwen. Met Poortvliet Bouwadvies haalt de klant een hoeveelheid ervaring in huis.

 

     
 
begin    :    info    :    diensten    :    projecten    :    contact
Poortvliet Bouwadvies © 2007 • Disclaimer